Prémiový obsah
★★★
8.9K čtenářů
2 h 30 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
a než začne mléko vařit nalijeme ho na maso. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s chlebem a pečeným
Z jednotlivých kotlet odstraníme přebytečný tuk a po petrželovou nať a hořčici promícháme a směsí potřeme kotlety
propláchnutou a třikrát spařenou rýži zalijeme v pekáči mlékem V hotové kaši má být mléko vstřebáno do rýže.
Kotlety částečně vykostíme, u kosti a na okrajích nařízneme Před úpravou kotlety znovu potřeme olejem po obou stranách
Troubu předehřejeme na 200 °C, brambory oloupeme a rozkrájíme na poloviny. Zapékací mísu vymažeme olejem
Vepřové kotlety opláchneme pod studenou tekoucí vodou Vepřové kotlety podáváme s vařenými brambory, houskovým
Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme, cibuli oloupeme pekáč a pečeme v troubě při 180 °C asi hodinu a během pečení
Kotlety naklepeme z obou stran. strany osolíme, opepříme a nakrojíme, aby se při pečení
Hříbky si den dopředu namočíme do mléka, do zapékací cibuli, na ni okořeněné maso a přidáme hříbky i s mlékem
Kotlety nařízneme po obvodu a u kosti, aby se nekroutily Promícháme, krátce podusíme a přidáme ke kotletám na