Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
40 m
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Výpek z kotlet použijeme na přípravu omáčky. Kotlety vložíme zpět do omáčky a necháme krátce podusit
Maso omyjeme, osušíme, okrajové blány nařízneme, mírně naklepeme a opečeme zprudka na rozehřátém oleji
Očištěné vepřové maso nakrájíme na plátky. Kotletu přelitou omáčkou podáváme se šťouchanými bramborami
Kotlety naklepeme z obou stran a po stranách nařízneme podlijeme trochou vody a krátce povaříme na hustší omáčku
Kotlety vykostíme, lehce po obou stranách naklepeme pánvi rozpálíme olej a nejdříve na něm osmahneme kotlety
Mouku smícháme se žloutkem, solí, olejem a teplou vodou. Vypracujeme hladké těsto, potřeme olejem a přikryjeme
Kotlety osolíme a prudce opečeme na pánvi. Potom je vložíme na pekáč a na každou kotletu položíme
Kotlety částečně vykostíme, u kosti a na okrajích nařízneme Před úpravou kotlety znovu potřeme olejem po obou stranách
Kotlety vykostíme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme Ke konci přidáme citronovou šťávu, sójovou omáčku,
Kotlety naklepeme. Vyjmeme, necháme rozpálit tuk a osmažíme na něm kotlety