Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Výpek z kotlet použijeme na přípravu omáčky. Kotlety vložíme zpět do omáčky a necháme krátce podusit
Maso potřete solí a vložte do pekáče. Přilijte 1 cm vrstvu vody. Vložte do trouby a pečte na 200 stupňů
Na mírném ohni vaříme za stálého míchání, dokud omáčka a přidáme polovinu vepřového.
Bylinky omyjeme a osušíme. Vložíme kotlety, cibuli a snítku tymiánu.
Očištěné jehněčí kotlety zbavíme nadbytečného tuku Pak kotlety vyjmeme, necháme okapat a položíme na rozehřátý
Očištěné vepřové maso nakrájíme na plátky. Kotletu přelitou omáčkou podáváme se šťouchanými bramborami
Maso omyjeme, osušíme, okrajové blány nařízneme, mírně naklepeme a opečeme zprudka na rozehřátém oleji
Vepřové maso osolíme a opepříme, orestujeme na pánvi
Zalejeme vodou, přidáme sójovou omáčku a vhodíme kostku v troše vody rozmícháme lžíci mouky a nalijeme do omáčky
Do výpeku nalijeme víno, přidáme hořčici a bylinky. Do omáčky vrátíme maso a pod pokličkou dusíme doměkka
ejce uvařená natvrdo dáme do teriny, přelijeme je omáčkou