Prémiový obsah
★★★
7.6K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
V míse smícháme mleté vepřové maso se solí, pepřem Vydlabané kedlubny vytřeme máslem, naplníme masovou
Kedlubny oloupeme a omyjeme, očistíme karotky a obojí Přidáme kolečka kedluben a karotky, přilijeme zeleninový
Kedlubny očistíme, nakrájíme na plátky, podlijeme trochou Vmícháme kedlubny, přisolíme, přísladíme a dodusíme
Oloupané kedlubny nakrájíme na osm dílů a vložíme do Scezené kedlubny posypeme bylinkami a přidáme rajčata
Kedlubnu očistíme a vcelku ji uvaříme ve vodě do měkka Vzniklou směsí plníme uvařené a rozpůlené kedlubny.
Zeleninu očistíme, omyjeme, dáme do hrnce a zalijeme vývarem. Přidáme olej, zakryjeme pokličkou a vaříme
Čtyři větší kedlubny očistíme a vydlabeme. Maso nameleme, přidáme namočené a vyždímané housky,
Kedlubny opláchneme a oloupeme. vymazaným olejem a kedlubny zasypeme nastrouhaným
Kedlubny oloupeme, vydlabeme a rovně seřízneme. Kedlubny naplníme bulgurovou směsí, narovnáme na mísu
Očištěné houby nakrájíme na kostičky a oloupané kedlubny Na pánvi rozpustíme sádlo, na něm orestujte kedlubny
Kedlubny omyjeme a seřízneme vršek, následně vydlabeme Připravenou nádivkou naplníme připravené kedlubny a
Brambory, kedlubny a pórek oloupejte a nakrájejte na brambor, hrst uzeniny nakrájené na kousky, vrstva kedlubny