Prémiový obsah
★★★
9.5K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Maso omyjeme a osušíme, nakrájíme na plátky a naklepeme Bílek ušleháme do tuha a sníh vmícháme do těstíčka.
Polouvařený květák rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme polohrubou
Polouvařenou brokolici rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme polohrubou
Maso očistíme a naklepeme. Odpočaté maso obalíme v těstíčku a smažíme na oleji
papriku a špetku soli smícháme v misce na hladké těstíčko medailonky, které obalujeme namáčením v odleželém těstíčku
bílku.Celerové plátky vyjmeme z marinády, osušíme a namáčíme v pivním těstíčku.
Mezitím si připravíme těstíčko z piva, vejce, mouky Odležené filety osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku
Na těstíčko smícháme pivo, hladkou mouku, rozklepnuté Hermelín obalíme nejdříve v těstíčku, pak v mandlových
V míse si promícháme všechny suroviny na těstíčko. Kroužky cibule obalujeme v těstíčku a smažíme na rozpáleném
Z vajec, mouky, piva a hořčice si připravíme těstíčko Cibule nakrájíme na kolečka osolíme a poté obalíme v těstíčku
Vejce si rozmícháme s pivem, tvarůžky posypeme paprikou, obalíme v mouce, vejci a strouhance. Obalené
Telecí maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme Každý plátek maso obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném