Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Omyté a osušené panenky odblaníme a nakrájíme na medailonky zelenina změkne, odklopíme ji, navrch rozložíme opečené medailonky
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na 1 cm silné medailonky Medailonky osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem
Panenku nakrájíme příčně na plátky, mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Pak plátky vložíme do rozehřátého
Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Lehce ho naklepeme, osolíme, z obou stran posypeme drceným
Troubu vyhřejeme na 220 °C, vepřové panenky omyjeme Medailonky vyjmeme z formy, vypečenou šťávu rozvaříme
Vepřovou panenku očistíme, nakrájíme na medailonky Pak každý medailonek obalíme po obvodu plátkem šunky
Vepřovou kýtu zbavenou tuku rozkrájíme přes vlákno Vepřové mase několikrát vyšší obsah vitamínu B, než
Panenku omyjeme, nasolíme a opepříme. Dáme na rozpálenou pánev, kde jsme si rozpustili máslo a osmahneme
Zelené fazolové lusky opereme, odkrojíme konce a zprudka je osmahneme na oleji. Přilijeme 100 ml vody
Omyté a osušená maso nakrájíme na medailonky, osolíme Pekáček vymažeme silnou vrstvou másla a medailonky
Vepřové panenky omyjeme, osušíme, nakrájíme na medailonky Špenát rozdělíme na talíře, obložíme vepřovými medailonky