Prémiový obsah
★★★
8.8K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Olej smícháme s pepřem, maso nakrájíme na kostky a dáme do marinády na pár hodin odležet, poté dáme na
nastrouhaný rokfór, mírně necháme rozpustit.Vepřové medailonky přelejeme omáčkou a podáváme.
Na sýrovou omáčku ušleháme mléko se žloutky, přidáme Nakonec sýrovou omáčku ochutíme citronovou šťávou,
Nejprve si panenku nakrájíme na medailonky. Medailonky podáváme s omáčkou, domácíma hranolkama
máslo, přidáme trochu oleje a z obou stran osmažíme medailonky
V pánvi na oleji smažíme medailonky asi 5 minut. V misce smícháme pomerančový džus, med, sójovou omáčku
Omyté a osušené panenky odblaníme a nakrájíme na medailonky zelenina změkne, odklopíme ji, navrch rozložíme opečené medailonky
Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky Medailonky dáme do jablkové omáčky.
Během marinování si připravíme omáčku. talíř a podáváme s opékanými bramborami a přelité omáčkou
víno, přidáme jogurt, citrónovou šťávu a sójovou omáčku talíře, doplníme opékanými bramborami a přelijeme omáčkou