Prémiový obsah
★★★
27.9K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Maso očistíme a nakrájíme ho na malé kousky. Omytá a osušená játra nakrájíme také na kousky, stejně velké
Vepřové a uzené maso nakrájíme na plátky, které osolíme pomalého hrnce dáme nakrájenou cibuli, na ni položíme ražniči
Vepřové maso omyjeme pod studenou vodou, nakrájíme Ražniči pečeme v troubě, až je maso měkké.
Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Posypeme kořením, zakápneme olejem a promícháme. Papriku omyjeme,
Maso nakrájíme na kostky, obalíme v koření. Napichujeme střídavě na špejle s kousky papriky, cibule a
Plech vymažeme sádlem. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Klobasy a paprika nakrájíme na
Hovězí maso, slaninu a cibuli pokrájíme na stejné plátky o váze asi 20 g. Na ocelovou tyč napichujeme
Maso si omyjeme a pokrájíme na menší kousky, dále také slaninu, klobásy a cibuli na kolečka. Papriku