6.9K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
protlak a podusíme doměkka, cizrnu propláchneme, fazolky
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list pánvi si připravíme jíšku, kterou poté vmícháme k fazolkám
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Opět osmahneme a přidáme fazolky. Nakonec podáváme společně pyré s fazolkami a krkovičkou
hotové omelety orestujeme krátce na pánvi nakrájené fazolky
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky