Prémiový obsah
★★★
6.2K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Maso si pokrájíme na kousky, cibuli nadrobno a nať na větší proužky. Na rozpuštěné sádlo si dáme cibuli
Maso očistíme, nakrájíme, cibuli nasekáme najemno, orestujeme na oleji, přidáme maso. Poté přidáme koření
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme vykostěné maso pokrájené na kousky, posolíme, přidáme koření
Na sádle zapěníme cibuli pokrájenou na drobno. Přidáme červenou papriku, kmín, mleté černé koření, očištěné
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky a opečeme. Ochutíme solí, pepřem
Srdce očistíme a ponoříme ho do hrnce s vařící vodou. Přidáme cibuli, celý pepř, bobkový list a sůl a
Začneme přípravou nádivky. Žemle nakrájíme, navlhčíme mlékem a vymačkáme. Přidáme vejce, sůl, zelenou
Řízky omyjeme, odkrojíme z nich všechny tučné části a maso nakrájíme na stejnoměrné kostky. Kostky masa