Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
je ze skopového mas nám však často lépe chutná z vepřového
Rybí filé očistíme, pokapeme citronem, osolíme a pokrájíme na větší kousky. Slaninu nakrájíme na plátky
Skopové maso potřeme česnekem a nakrájíme na prst silné kousky. Slaninu nakrájíme na plátky, oloupenou
Kuřecí a vepřové maso nakrájíme na kostky a promícháme Šašlík několikrát během pečení poléváme výpekem.
V misce utřeme česnek, chilli vločky, rozmarýn, sůl a pepř. Přidáme olivový olej. Maso nakrájíme na proužky
Česnek oloupeme, prolisujeme a promícháme s olejem. Ochutíme solí, pepřem a chilli kořením. Větvičky
Ľadvinky dobre očistíme a nakrájame na kocky, cibuľu a klobásu nakrájame na kolieska, slaninu tiež na
Mäso narežeme na plát, ktorý naklepeme a potom narežeme na plátky cca 3x3 cm. Vložíme do misy, osolíme
Ledvinky dobře očistíme a nakrájíme na kostky, cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu také na
Šašlik z vepřové panenky naskládáme na vymaštěný pekáček Šašlik z vepřové panenky podáváme například s opečeným
Hotový šašlik z vepřového masa dáme na talíř a pokapeme Šašlik z vepřového masa ihned podáváme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Česnek oloupeme, podrtíme a nasekáme nadrobno. Maso očistíme