Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na menší másla, podusíme nakrájenou cibuli, vložíme pokrájená jablka
Kotlety naklepeme paličkou, na krajích po obvodu nařízneme Než se maso opeče, nakrájíme jablka bez jádřinců i
Kotletu nařízneme až ke kosti, vytvoříme v ní kapsu , vložíme kotlety a poklademe je zbylou cibulí a jablky
cibuli dáme stranou a přidáme máslo a opečeme na něm kotletu a nakrájená jablka.
Maso opláchneme a osušíme. Potřeme ho olejem a rozmačkaným česnekem, osolíme a opepříme. V kastrolku
Omytá jablka zbavíme jádřince, nakrájíme na silnější Na talíři kotlety ozdobíme plátky orestovaných jablek
opečeme klínky cibulek dozlatova, přidáme klínky jablek Kotlety na talíři přelijeme omáčkou a podáváme.
Omyté a osušené kotlety naklepeme a na oleji na pánvi Hotové kotlety servírujeme přelité povařenou šťávou
Dále klademe porce kotlety potřené hořčicí, na ně narovnáme
Maso omyjeme a lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme nakrájenou cibuli
Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pekáček vymažeme olejem a naskládáme do něj střídavě plátky