Prémiový obsah
★★★★
15.6K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na 1 cm silné medailonky Medailonky osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem
Omyté a osušené panenky odblaníme a nakrájíme na medailonky zelenina změkne, odklopíme ji, navrch rozložíme opečené medailonky
Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky Medailonky dáme do jablkové omáčky.
Troubu vyhřejeme na 220 °C, vepřové panenky omyjeme Medailonky vyjmeme z formy, vypečenou šťávu rozvaříme
Vepřovou panenku očistíme, nakrájíme na medailonky Pak každý medailonek obalíme po obvodu plátkem šunky
Vepřovou kýtu zbavenou tuku rozkrájíme přes vlákno Vepřové mase několikrát vyšší obsah vitamínu B, než
Panenku omyjeme, nasolíme a opepříme. Dáme na rozpálenou pánev, kde jsme si rozpustili máslo a osmahneme
Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Lehce ho naklepeme, osolíme, z obou stran posypeme drceným
Příprava marinády: V misce smícháme rum, s rozpuštěným medem, vodou, olejem, prolisovaným stroužkem česneku
Svíčkovou nakrájíme na medailonky a obalíme ve směsi Kousky vepřového masa opékáme asi 4 minuty z každé
Nejprve si panenku nakrájíme na medailonky. Poté medailonky orestujeme na rozpálené pánvi z obou
Zelené fazolové lusky opereme, odkrojíme konce a zprudka je osmahneme na oleji. Přilijeme 100 ml vody