Prémiový obsah
★★★
14.7K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Ledvinky důkladně umyjeme, zbavíme tuku, nakrájíme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, kmín, okapané ledvinky
Dobře omyté srnčí ledvinky nakrájíme na kousky. Na tuku zapěníme nakrájenou cibuli, připravené ledvinky
Polovinu slaniny nakrájíme, trochu osmažíme, přidáme Zbytkem slaniny prošpikujeme hovězí maso, dáme na zapěněnou
Ledvinky podélně rozřízneme, vyřízneme močovody, očistíme Na oleji osmažíme slaninu s cibulkou, přidáme ledvinky
Ledvinky důkladně umyjeme, zbavíme tuku, nakrájíme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, kmín, okapané ledvinky
Vepřové ledvinky odblaníme, podélně je rozpůlíme a Až jsou ledvinky měkké, teprve je osolíme.
Ledvinky podélně rozřízneme, vykrojíme žilky, tuk a Potom ledvinky příčně nakrájíme na plátky.
Přidáme ledvinky a krátce povaříme. Povařené ledvinky nakrájíme na plátky.