Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Mozeček vložíme na chvíli do vroucí vody, pak vyjmeme zeleninu nakrájenou na kolečka, přidáme osmažený mozeček
Naklepané a na okrajích nařezané řízky opečeme na sádle, přidáme nakrájenou cibuli a společně osmažíme
Játra důkladně omyjeme, propláchneme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na stejnoměrné kousky. Cibuli
Maso nakrájíme na kostky, osmažíme na rozehřátém oleji dozlatova, osolíme a opepříme. Přidáme nadrobno
Květák rozdělíme na menší růžičky a uvaříme v osolené a okmínované vodě na skus. Poté scedíme. Růžičky
Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Pak mírně podlijeme a dusíme doměkka. Cibuli doplníme
Pokrájené maso rychle opečeme na tuku, nebo raději na pokrájené slanině dozlatova. Posolíme, okmínujeme
Maso ošistíme, umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepeme je, osmažíme na rozehřátém oleji z obou stran,
Do tohoto základu vložíme telecí maso, podlijeme horkým Během dušení podléváme zeleninovým vývarem tak, aby