Prémiový obsah
★★★
14.1K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
nakrájenou nadrobno osmažíme na sádle, přidáme umyté srdce Měkké srdce vytáhneme a šťávu zaprášíme moukou.
Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky. Přidáme nakrájené srdce, mletou papriku, pepř, mletý
Srdce rozpůlíme, odblaníme, odstraníme žilky, opláchneme Na tuku zpěníme cibuli, vložíme nakrájené srdce, okořeníme
Když máte víno zredukované, guláš zalijte vývarem. Po hodině guláš odklopte.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na malou kousky. Osmahněte v hnrci s lžící sádla. Maso pokrájet na větší
Jakmile je maso měkké, zahustíme guláš moukou rozmíchanou
Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli a polovinu česneku. Přidáme papriku, nakrájené maso, a koření.
Na omastku zpěníme mnoho hrubě nakrájené cibule, ale jen na okamžik. Ihned přidáme na kostky krájené
Na rozpálený tuk přidáme nakrájené maso. Opečeme dohněda a dáme vyndáme. Vsypeme nakrájenou cibuli, česnek