Prémiový obsah
★★★
17.8K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
V pánvi rozpálíme zbytek oleje a játra na něm několik Játra osolíme a dáme spolu se zeleninou na velkou mísu
Telecí játra umyjeme a pokrájíme na stejné řízky. Měkké játra zahustíme směsí ze smetany a mouky a povaříme
Vepřová játra důkladně omyjeme, osušíme, potom z nich Jemně játra opepříme a poprášíme hladkou moukou.
Pak nakrájíme játra na proužky a vše vložíme do rozehřátého Játra osolíme a zalijeme omáčkou, kterou vytvoříme
Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme
Omytá celá husí játra vložíme na půl hodiny do studeného Když játra zrůžoví, podlijeme je trochou horkého vývaru