Prémiový obsah
★★★
14.4K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Telecí játra umyjeme a pokrájíme na stejné řízky. Měkké játra zahustíme směsí ze smetany a mouky a povaříme
vývar a mícháme dokud omáčka nezhoustne.pridame dvě smetany Játra se solí až na závěr!
Do hliníkové misky vylijeme smetanu, v které jsme rozmíchali Povařenou smetanou polijeme játra.
Játra důkladně propláchneme, nakrájíme na malé kousky Pak přidáme tatarskou omáčku, smetanu, sójovou omáčku
Vepřová játra dobře opláchneme a nakrájíme na tenké Zásadně nesolíme, jelikož by byla játra tvrdá.
Játra nejprve očistíme. Přidáme játra a grilujeme zprudka z obou stran (asi
Vepřová játra důkladně omyjeme, osušíme, potom z nich Jemně játra opepříme a poprášíme hladkou moukou.