Prémiový obsah
★★★
5.2K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky Na pánvi rozpálíme olej a játra na něm zprudka opečeme
Krůtí prsa podélně nařízneme a naklepeme na větší plát Játra očistíme, nakrájíme je na malé kousky a přidáme
Kuřecí játra očistíme a nakrájíme je na malé kousky na střed krůtího plátku a zabalíme.
Ve džbánu s vodou rozmícháme jeden vymačkaný citron. Druhý nakrájíme na kousky a přidáme společně s tymiánem
Maso omyjeme a nakrájíme na medailonky, osolíme a pepříme. Takto připravené maso opečeme na pánvi z obou
Nejprve si ušleháme tuhý sníh ze tří bílků a špetky soli. Kotletu nakrojíme a rozklepeme. Promícháme,
Játra grilujte na tálu do měkka, asi 4 minuty. Játra promíchejte se šalotkou a osolte.
Lososa si opláchneme, osušíme a okořeníme z obou stran. Položíme na pečící papír kůží dolů, posypeme
Na tymiánovém oleji orestujeme cibuli. Stejným způsobem upravíme krůtí nudličky.
Vepřová játra dobře opláchneme a nakrájíme na tenké Zásadně nesolíme, jelikož by byla játra tvrdá.
Vepřová játra důkladně omyjeme, osušíme, potom z nich Jemně játra opepříme a poprášíme hladkou moukou.