Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vepřový jazyk omyjeme, vložíme do hrnce se studenou a nakrájenou kořenovou zeleninu, dále přidáme jazyk
Jazyk důkladně omyjeme ve studené vodě a dáme ho vařit Asi po hodině vaření jazyk vyjmeme, vložíme na chvíli
Jazyk omyjeme a doměkka uvaříme v osolené vodě. hrnci máslo, přidáme utřený česnek, vložíme plátky jazyka
Vepřové jazyky dáme vařit do osolené horké vody. jakmile Polévku přecedíme, jazyk i zeleninu můžeme pokrájet
Nejprve v osolené vodě uvaříme vepřový jazyk doměkka Uvařený jazyk oloupeme a nakrájíme na plátky.
Jazyk nakrájíme na tenké plátky a 5 minut je povaříme
Jazyky uvaříme doměkka ve slané vodě (před koncem přidáme Můžeme přidat smetanu a při podávání poléváme jazyk
Jazyk důkladně omyjeme ve studené vodě a dáme ho vařit Asi po hodině vaření jazyk vyjmeme, vložíme na chvíli
V míse smícháme vepřové maso.cibuli, šalvěj, strouhanku Do každého dílu zpracujeme kostku sýra tak aby byla
Bagetku necháme zmrznout, sýr nastrouháme a stejně Poklademe paprikou, sýrem s bagetou, jarní cibulkou