Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Vepřový jazyk omyjeme, vložíme do hrnce se studenou a nakrájenou kořenovou zeleninu, dále přidáme jazyk
Jazyk omyjeme a doměkka uvaříme v osolené vodě. hrnci máslo, přidáme utřený česnek, vložíme plátky jazyka
2 vepřové jazyky uvaříme doměkka v osolené vodě, sloupneme Sýr nastrouháme, promícháme se strouhankou a plátky jazyka
Vepřové jazyky dáme vařit do osolené horké vody. jakmile Polévku přecedíme, jazyk i zeleninu můžeme pokrájet
nařízneme kapsu, osolíme, opepříme a potřeme nastrouhaným křenem
Jazyk nakrájíme na tenké plátky a 5 minut je povaříme
Nejprve v osolené vodě uvaříme vepřový jazyk doměkka Uvařený jazyk oloupeme a nakrájíme na plátky.
Jazyky uvaříme doměkka ve slané vodě (před koncem přidáme Můžeme přidat smetanu a při podávání poléváme jazyk
Jazyk důkladně omyjeme ve studené vodě a dáme ho vařit Asi po hodině vaření jazyk vyjmeme, vložíme na chvíli