Prémiový obsah
★★★
14K čtenářů
1 h 5 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Kuřecí srdíčka rozpůlíme a vaříme v malém množství Zalijeme vývarem ze srdíček.
Srdíčka odblaníme a uvaříme je v osolené vodě doměkka Hotová srdíčka podáváme s rýží.
Čočku umyjeme a na několik hodin namočíme do studené vody, přidáme bobkový list a vaříme. Z tuku a mouky
Fazole namočíme do studené vody a necháme je přes noc. Pak přidáme bobkový list a pepř a vaříme doměkka
Mrkev nakrouháme na kolečka a orestujeme na oleji, zalijeme vodou a podusíme doměkka. Mouku rozmícháme
Na sádle opražíme očištěnou, nakrájenou mrkev, přidáme zelený hrášek, vykostěného a na kousky nakrájeného
Kedlubny očistíme, nakrájíme na plátky, podlijeme trochou vařící osolené vody a dusíme téměř doměkka.
Maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na úhledné kousky. V hrnci rozehřejeme kousek másla, vložíme
Máte-li kuřecí srdíčka, v konvici dejte vařit vodu a srdíčka pak na cedníku prolijte.
Srdce uvaříme ve slané vodě se zeleninou. Připravíme světlou jíšku, kterou zředíme mlékem a vývarem z
Omyté dršťky uvaříme doměkka, necháme je vychladnout a pak je nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme