Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Ve velkém hrnci uvaříme doměkka oba druhy masa, zcedíme a maso obereme. V hrnci na oleji osmahneme nadrobno
Do hrnce s vodou dáme asi na hodinu vařit vepřovou kost. Uvařenou kost vyjmeme a měkké maso obereme do
Masa o očištěnou zeleninu dáme vařit do studené vody. Uvařené maso obereme z kostí a nakrájíme na kousky
Podle potřeby přilijeme vodu. Boršč osolíme, opepříme, okyselíme octem a přisladíme
Nakrájíme zeleninu na malé kousky, vložíme do vařícího vývaru a vaříme do měkka. Přidáme světlou jíšku
Řepu nakrájíme na kostičky, dáme do misky a zalijeme trochou vody. Necháme řepu několik dní v teple,
Nejprve si uvaříme všechna masa doměkka, abychom dostali asi 1,5 l vývaru. Po uvaření maso vyjmeme, necháme
Nakonec podle chuti přikyselí- me, přisolíme či přisladíme Ukrajinský boršč je velmi vydatná polévka a přinese