1.3K čtenářů
45 m
janapozarova
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Omyté brambory uvaříme doměkka. Poté oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli, papriku a cuketu očistíme
Nákyp přelijeme bešamelovou omáčkou, posypeme strouhankou
Zeleninu si povaříme v osolené vodě, aby byla napůl měkká. Salám nakrájíme, sýr nastrouháme, smícháme
Zbylý salám nakrájíme na proužky a nasypeme na nákyp Sýr nakrájíme na kostičky a nasypeme ho na nákyp, přelijeme
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe okurkami, vajíčkem, párky a slaninou
Zeleninu očistíme, uvaříme v osolené vodě doměkka, květák rozebereme na růžičky, hrášek necháme okapat
Očištěnou zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka, květák rozebereme na růžičky, ostatní zeleninu drobně
Troubu předehřejte na 190 stupňů. Vymastěte zapékací mísu. Těstoviny povařte osm minut v osolené vodě
Předehřejte troubu na 200 °C. Oba druhy brambor vařte ve vodě asi 15–20 minut doměkka.,Ve velké pánvi
Zeleninový nákyp nám nabude. Zeleninový nákyp pečeme v mírně vyhřáté troubě do té
Španělskou zeleninovou omáčku podáváme s masem jako Španělská zeleninová omáčka je vhodná k masu, rybám