vystačí asi na 4 sklenice asi 200 ml
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Broskve i nektarinky oloupeme, odpeckujeme a nakrájíme Pak vyzkoušíme na talířku, zda džem tuhne a nalejeme
Ovoce očistíme a rozmixujeme na hladké pyré. Jamfix dobře promícháme s cukrem a přidáme k ovoci. Společně
Meruňky i broskve omyjeme a odpeckujeme. broskví, vložíme do hrnce.
Omyté a osušené broskve nebo meruňky rozpůlíme a částečně Naplníme důlky v broskvích, položíme do máslem vymazané
asi minut stát a potom broskve vyjmeme a oloupeme. Přidáme broskve a necháme vychladnout.
Broskve omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Řezy na broskvích potřeme máslem a posypeme vanilkovým
Broskev rozkrojíme na poloviny, vyjmeme pecku a do Sníh naneseme na broskve, posypeme mandlemi a dáme
Broskve rozporcujeme a obalíme v těstíčku. V rendlíku rozpálíme olej a obalené broskve usmažíme
Po asi 4 minutách otočíme, poklademe broskvemi nebo meruňkami, plátky šunky a oblíbeného sýru.