Prémiový obsah
★★★
19.8K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Převaříme si ve větším hrnci 2 litry vody a necháme zchladnout. Stonky meduňky opláchneme a přidáme do
Meduňkový sirup přidáváme do nápojů, ale klidně jenom Sirup z meduňky je výborný také do čaje před spaním
Pecky odstraňte, sirup by byl hořký. Pro delší uchování je třeba sirup sterilovat 30 minut
Meduňkový sirup zahříváme na mírném plameni, až se Připravený meduňkový sirup necháme vychladnout.
Šeřík dáme do hrnce, nahoru kolečka citronu, v dalším hrnci si svaříme cukr s vodou. Odstavíme, přidáme