Prémiový obsah
★★★
11.6K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Okurky namočíme do vody a důkladně očistíme kartáčkem Omyté okurky naskládáme těsně do sklenic.
Do hrnce dáme všechny suroviny, až na nakládačky a Okurky několikrát propíchneme vidličkou a skládáme
Malé okurky skládáme společně ze zeleninou, koprem Okurky můžeme podávat druhý den.
Nakladačky vydrhněte kartáčkem a dobře omyjte studenou Nálev na okurky: Na dno každé sklenice nachystejte
Omyté a pořádně okapané menší okurky dejte do vypařených
Jednu středně velkou okurku důkladně omyjeme a nakrájíme Okurky dáme do whiskovek a přidáme led.
Do mísy vložíme nakrájené okurky a cibuli na kolečka Vychladlým nálevem zalijeme okurky a sterilujeme při
Okurky si nejprve oloupeme a podélně nakrájíme. Takto připravené okurky nasolíme a necháme 15 minut