2.1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
8 sklenic asi 200 ml
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Rajčata nakrájíme na menší kostičky , dáme do kastrolu, zasypeme cukrem, promícháme a necháme cca 30
Nejdříve rozmixujeme rýmovník s vodou, potom přidáme rybíz, jahody a nakonec med.
Všechny suroviny mimo mrkve nakrájíme na malé kostky (z cukety odstraníme jádra), mrkev nastrouháme
Všechny přísady na čatní vložte do mělkého, spíš Podávejte ihned se švestkovým čatní.
Upečeme.Pikantní omáčka: rybízovou marmeládu rozředíme Maso nakrájíme na plátky a poléváme pikantní omáčkou.Příloha
Kuřecí špalíky na indický způsob v pikantním zeleninovém čatní podáváme s čerstvě uvařenou teplou rýží.