Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme. Poté smícháme se skořici a dle sladkosti jablek i s
Listové těsto rozválíme na plát, naklademe na něj zelí, plátkový sýr, zavineme, dáme do trouby rozehřáté
Mleté maso vložíme na osmaženou cibulku, opepříme, osolíme a opečeme. Rozválíme těsto, poklademe mletým
Štrúdl přesuneme na plech, který jsme pokapali studenou Zelný štrúdl pečeme dozlatova zhruba 45 minut.
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme. Poté smícháme se skořici a dle sladkosti jablek i s
Ze surovin na těsto vypracujeme hladké těsto a necháme ho asi hodinu uležet. Potom těsto rozdělíme na
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme. Poté smícháme se skořici a dle sladkosti jablek i s
Těsto rozválíme, přikryjeme utěrkou a necháme 15 minut odpočívat. Mezitím si připravíme náplň. V kastrolku
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme. Poté smícháme se skořici a dle sladkosti jablek i s