Prémiový obsah
★★★
14.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Cuketu omyjeme, oloupeme nastrouháme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme cuketu, koření a
Cuketu oloupeme, zbavíme jádřinců a nahrubo nastrouháme. Přidáme sůl, cukr a ocet a dobře promícháme.
Zelí vyklopíme ze sklenic do hrnce, podlijeme vodou Vmícháme do hotového zelí.
nakrájíme na kolečka, osmažíme a podáváme jako ozdobu na zelí
Zalejeme trochou vody, aby se nám zelí při vaření nenapalovalo Jakmile bude zelí měkké, nastrouháme do něj najemno
Mezitím připravíme zelí: osmahneme cibulku, přisypeme Upečenou kachnu podáváme s houskovými knedlíky a dušeným zelím
Příprava zelí: Velkou cuketu oloupeme, malou opláchneme Občas mícháme, aby se zelí nepřipálilo.
Mezitím připravíme zelí: osmahneme cibulku, přisypeme
Nastrouhanou cuketu nahrubo dáme do cedníku s trochou soli a necháme odstát. Pak sní vymáčkneme co nejvíce
V hrnci zahřejeme olej a 5-10 minut na něm opečeme cibuli. Přidáme plátky česneku a po minutě i nastrouhanou
Cuketu nakrájíme na stejně velké hranolky. Lehce zaprášíme moukou. Vejce si rozšleháme, osolíme, opepříme