Prémiový obsah
★★★
3.6K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
cibuli, kterou necháme zapěnit a očištěný, nakrájený celer
rozpuštěném másle osmahneme utřený nebo prolisovaný česnek
Oloupaný celer nakrájíme na 8 plátků. Nadívaný celer zavineme do plátku slaniny a dáme zapéci
Celer a petržel očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky Podáváme s dušenou rýží nebo s těstovinami.
hrnci svaříme smetanu a mléko, přidáme prolisovaný česnek Celer očistíme, okrájíme a nakrájíme ho na tenké plátky
nakrájíme na tenké nudličky dobře očištěnou slaninu a celer rybího vývaru z kostky a asi čtvrt hodiny dusíme, až celer
Celer oloupeme a očistíme, nakrájíme na kolečka a hořčici a dle chuti sůl, pepř a kečup a rozmáčknutý česnek