Prémiový obsah
★★★
11.5K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
cibuli zpěníme na rozehřátém oleji, přidáme vyloupaný zelený Pak promícháme dušenou rýži s dušeným hráškem a podáváme
Osmahneme nakrájenou cibulí na oleji v hrnci. Poté přidáme protlak a podlijeme vývarem. Poté přidáme
Ve vodě uvaříme všechnu zeleninu hodně doměkka, pak vše důkladně rozmixujeme. Vmícháme pohankovou mouku
Z konzervy sterilovaného hrášku vsypeme na pánvičku zelené kuličky a vlijeme polovinu nálevu.
Všechny suroviny na omáčku důkladně promícháme v misce. Chřest si rozřízneme na polovinu a vejce si uvaříme
Hrách přes noc namočíme do vody a necháme odstát. Druhý den v hrnci zpěníme na oleji cibulku a přidáme
Poté přidáme hrášek a podlijeme vodou nebo vývarem.
rozdělíme na porce a ozdobíme osmahlým chřestem a hráškem