Prémiový obsah
★★★
9.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. Zelí pokrájíme a spaříme horkou vodou, vaříme 15 minut
Těstoviny uvaříme podle návodu na olbalu doměkka, smícháme je s uvařeným zelím a přidáme osmaženou cibulku, papriku
cibuli, opečeme ji dozlatova, pak přidáme okapané zelí Uvaříme v osolené vodě těstoviny téměř doměkka, pak
Těstoviny si uvaříme v osolené vodě a smícháme s kedlubnovým zelím.
Těstoviny uvařte na skus podle návodu na obalu. Vsypte do pánve zelí a krátce opečte, pak porek, osolte
Kedlubnu očistíme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do vroucí osolené vody. Uvařený kedluben
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Ve vodě uvaříme drobně pokrájenou zeleninu, pak vodu slijeme, ale nevyléváme! Zeleninu důkladně rozmačkáme
Brambory i kedlubny oloupeme, opereme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je osolenou vodou a přivedeme
Kedlubny oloupeme, nakrájíme je asi na 1 cm silné plátky, které v osolené vodě uvaříme téměř doměkka.