Prémiový obsah
★★★
6.5K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Nádivka: Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem,rozpuštěným máslem - 50 g, promícháme a necháme chvíli odležet
Houby omyjeme, očistíme a odstraníme nožky. Mleté maso smícháme se sýrem, prolisovaným česnekem, vejcem
Rohlík namočíme do smetany asi na 5 minut a pak vymačkáme. Natvrdo uvařená vejce rozkrojíme na polovinu
Salát spaříme v osolené vodě a necháme odkapat, pečivo nakrájíme na kostky, které dáme do mísy, zalijeme
Chvíli před dopečením nadívané žampióny posypeme odloženým Tyto nadívané žampióny jsou dobré i po vychladnutí,
Pstruhy vykucháme, očistíme a ze všech stran je osolíme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, dáme ji
Krocana očistíme, opereme a osušíme, posolíme a kůži kolem volete podpíchneme. Žemle nastrouháme a pokropíme
Omytou cuketu po délce rozkrojíme a vydlabeme dužinu Místo šunky můžete do nadívané cukety použít uzené
Pečivo nakrájíme na kostičky, vložíme do misky, přidáme vejce rozšlehané s mlékem, solí a muškátovým
Z housky, vajec, trochy mléka, petrželky a mandlí vypracujeme nádivku. Stehna očistíme a pod kůži dáme
Žampiony vydlabeme, zbavíme stopek a omyjeme. Šunku nakrájíme a promícháme s taveným sýrem. Přidáme lžíci
Pokrájenou cibuli na kostičky podusíme na dvou lžících másla, přidáme nakrájenou housku a zlehka opečeme