Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Pórek rozřízneme a nakrájíme na kolečka. Šunku na proužky. Na másle opečeme pórek a půl hrnku si dáme
Z pórku použijeme jen světlou část. Nakrájíme ji na kolečka. Na pánvi rozehřejeme máslo a pórek na něm
Smícháme cottage s lučinou a vymícháme dohladka. Osolíme, opepříme a přidáme nadrobno nasekaný pór. Podáváme
Šalotku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle osmažíme šalotku, přidáme pórek nakrájený na kolečka
Filé osolíme, pokapeme citronem a dáme do vymazané zapékací mísy. Pórky nakrájíme na kolečka, vývar přivedeme
Pórky opláchneme, podélně rozpůlíme a nakrájíme na malé proužky. Ty povaříme cca 5 minut v osolené vodě
Pórek očistíme, omyjeme a bílou část pórku nakrájíme na kolečka. Dáme na sítko, spaříme horkou vodou
Troubu předehřejeme na 170 °C. Na rozehřátém másle krátce podusíme dobře omytý a na kolečka nakrájený
Důkladně očistíme a omyjeme pórky a nakrájíme je na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky
Na rozpuštěném másle osmahneme drobně nakrájenou cibuli. Přilijeme vývar a krátce povaříme. Přidáme rozšlehanou
Utřeme máslo s tvarohem, bílým jogurtem, hořčicí a rozetřeným česnekem, přidáme na drobno nasekaný pórek
Do tlakového hrnce dáme vodu a přivedeme ji k varu. Přisypeme nakrájené brambory a zeleninu, osolíme,