Prémiový obsah
★★★★
15.8K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka, poté oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Obojí vložíme
Mango oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kostky. Mátu omyjeme, osušíme a otrháme lístky
Podle chuti můžeme uvařené čatní ještě dokyselit octem Uvařené čatní posypeme jemně nasekanou petrželovou
Rajčata, cibuli a česnek nakrájíme, přidáme sůl a papriku, promícháme a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme
Rajčata na povrchu nařízneme do kříže, spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme
Rajčatové čatní klademe do sklenic, uzavřeme víčkem Čatní bychom měli do jednoho týdne zkonzumovat.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Rajčata očistíme
Smícháme všechny suroviny, kousky jablek a v hrnci přivedeme k varu. Ztlumíme a vaříme asi 40 minut.
Rajčata omyjeme, do kříže nařízneme a spaříme vroucí vodou. Necháme je vychladnout, oloupeme je a dužinu