Prémiový obsah
★★★
38.5K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Maso očistíme, nakrájíme na kousky, osolíme a posypeme V pekáči rozpustíme sádlo, orestujeme na něm maso ze
Maso omyjeme, vykostíme, rozkrájíme a osolíme. Pak přidáme máslo, připravené maso v tomto základu
Bifteky můžeme udělat i z masa telecího popřípadě vepřového Maso pokrájíme, umeleme na strojku, osolíme, opepříme
Maso vložíme do hluboké misky a přidáme marinádu. Na noc maso uložíme do lednice.
Vepřové, hovězí a telecí maso umyjeme, nameleme, osolíme Udušené bifteky vytáhneme.
Dobře odležené maso z plecka naškrabeme nožem, přidáme Dobře promícháme a vytvarujeme bifteky, které obalíme
Hovězí maso omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Barevný pepř podrtíme nahrubo, maso potřeme olejem,
Hovězí maso osolíme a opepříme. Grilujeme z obou stran a maso dáme stranou.