Prémiový obsah
★★★★
25.1K čtenářů
3 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme
Očištěné a omyté maso nakrájíme na větší kostky a přelijeme je rozpáleným máslem. V chladu je necháme
Kotlety si okořeníme a potřeme olejem. Připravené maso položíme na gril a během pečení potíráme pivem
Umyté kotlety posolíme, okořeníme černým a novým kořením a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném sádle
Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření. Přidáme na malé nudličky
V hmoždíři rozdrtíme pepř a jalovec spolu se solí. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Každou