Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
V silnostěnném kastrolu orestujeme na polovině oleje zeleninu dozlatova. Poté přidáme česnek a minutu
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme
Mrkev a petržel oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší
Žloutek vymícháme se solí, hořčicí, přičemž postupně přikapáváme olej. Majonézovou směs rozředíme zakysanou
Příprava marinády bude Vašim prvním krokem. Nakrájejte si zeleninu, klidně na trošku větší kousky – mrkev
Troubu předehřejeme na 180°C. ve velkém silnostěnném kastrolu rozehřejeme polovinu oleje a másla a osmažíme
Omyté a očištěné maso nakrájíme na nudličky, osolíme je, opepříme a obalíme ve směsi škrobové moučky
Maso, játra osušíme, očistíme a nakrájím na kostičky. Slaninu, cibuli, nakrajíme na kostičky. Ve větším
Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky očistíme a nakrájíme nadrobno. Na sádle osmahneme