25.1K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Pro přípravu medailonků je nejlepší dobře odleželé jelení maso z hřbetu, které vykostíme, nakrájíme na
Odleželé jelení maso odblaníme, vložíme do hrnce se maso pokrájíme a podáváme s višňovou anebo rybízovou omáčkou
V pánvi na oleji smažíme medailonky asi 5 minut. V misce smícháme pomerančový džus, med, sójovou omáčku
Jelení maso odblaníme, omyjeme a lehce osušíme papírovou Hotovou omáčku nalijeme na plátky masa a podáváme s
Jelení maso osolíme a opepříme. Z vypečené šťávy potom připravíme omáčku.
předem maso protkneme špekem a připravíme základ na omáčku Poté rozmixujeme, přidáme šípkový džem, zahustíme jíškou
Den předem prošpikujeme maso a připravíme základ na omáčku Poté přidáme šípkový džem, zahustíme jíškou a zjemníme
Na sýrovou omáčku ušleháme mléko se žloutky, přidáme Nakonec sýrovou omáčku ochutíme citronovou šťávou,
Vepřovou panenku nakrájíme na medailónky a okořeníme Ze sýra, smetany a šalotky připravíme omáčku.
Nejprve si panenku nakrájíme na medailonky. Medailonky podáváme s omáčkou, domácíma hranolkama