Prémiový obsah
★★★
13.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Čisté jelení řízky naklepeme, na okrajích nařežeme, cukr, ocet, vodu a víno, povaříme a přetřeme přes
Odblaněné řízky lehce naklepeme, potřeme směsí z 1 lžíce oleje, červeného vína a sójové omáčky.
Jelení řízky si omyjeme a osušíme. Řízky grilujeme 4-5 minuty z obou stran a poté teprve
Odblaněné a umyté jelení maso protkneme nakrájenou uzenou slaninou, zalijeme vínem a necháme 4 dny na
Jelení maso z kýty omyjeme, osušíme ubrouskem, nakrájíme nasekanou petrželovou nať a pažitku, podlijeme vývarem a vínem
Jelení maso odblaníme, omyjeme, osušíme, nakrájíme Potom na cibuli přidáme nachystané řízky, osmažíme
Z jeleního masa nakrájíme čtyři řízky, okraje nařežeme Měkké řízky vytáhneme a šťávu přecedíme na řízky.
Jelení hřbet očistíme od blánek a nakrájíme na asi K masu přidáme připravené žampióny a zalijeme vínem
Jelení maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Do horkého vína ponoříme opečené maso a už nevaříme
Omáčku propasírujeme, vrátíme do ní jelení řízky a Jelení řízky na víně ihned podáváme na nahřátých talířích
Telecí maso umyjeme a nakrájíme na řízky, které vyklepeme je maso měkké, šťávu zaprášíme moukou, přilijeme víno