Prémiový obsah
★★★★
50.9K čtenářů
2 h 20 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Přidáme do guláše a společně dále dusíme, až se drobečky V této chvíli guláš osolíme a přidáme jeřabinový kompot
bobkový list, jalovec, snítku tymiánu a přelijeme vínem Plátky kančí kýty na víně podáváme s knedlíkem nebo
bobkový list, jalovec a snítku rozmarýnu, přelijeme vínem Plátky kančí kýty na víně rozdělíme na porce, přelijeme
Podlijeme vývarem, promícháme a zalijeme 2 deci vína Asi po hodince přidáme zbytek vína, protlak, majoránku
Zasypeme mletou paprikou, podlijeme vínem a dusíme Nakrájená rajčata vložíme do guláše, promícháme a krátce
Přilijte víno, přidejte bobkové listy a tymián. Nechte guláš vařit přibližně hodinu a půl, dokud maso
Kotletu odblaníme a nakrájíme na plátky. Každý plátek ochutíme solí, pepřem a tymiánem, jalovcem. Necháme