Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Celého zajíce potřeme olejem a grilujeme. Během grilování potíráme zajíce teplým olejem.
Zajíce rozkrájíme na porce, osolíme, potřeme olejem Přidáme nakrájenou cibuli, nastrouhanou kořenovou zeleninu
Cibuli nakrájíme nadrobno, promícháme s olejem a vaříme Přidáme na porce nakrájeného zajíce, osolíme, okořeníme
těsta tvoříme provázky, ze kterých vytvoříme tělo zajíce
Čisté zaječí maso nakrájíme a dáme vařit do vody s bobkovým listem. Nejdříve přidáme očištěné, nakrájené
sádle dáme zcezenou zeleninu z mořidla, nakrájenou cibuli , opražíme, podlijeme vodou, přidáme zajíce a dusíme
Na másle orestujeme cibuli, přidáme mrkev nahrubo, pečeme asi 20 hodiny do změknutí, podléváme během pečení
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Zajíce na cibuli podáváme s houskovým knedlíkem a přidáme
vyložíme sádlem, na to nasypeme na proužky nakrájenou cibuli Poté vyndáme maso ze zapékací misky a šťávu s cibulí
Maso přesuneme do pekáčku, zasypeme nakrájenou cibulí