Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na čtvrtky Ve šťávě jablka mírně podusíme, zalijeme smetanou a
Jablka přeložíme na talířek, vypečenou šťávu z jablek odpaříme a nalijeme na jablka.
Jablka očistíme, odkrojíme z nich vršky a z jablek Takto nachystaná jablka vložíme do trouby vyhřáté na
Jedno jablko oloupeme, omyjeme a nastrouháme na hrubém , jablka pokapeme citrónovou šťávou, aby nezhnědla.
Omytá jablka seřízneme na špičce a vykrojíme větší Medovo - tvarohovou směsí naplníme vnitřky jablek a
Jablka seřízneme a vydlabeme. Touto směsí jablka naplníme a dáme na plech.
Bažanta naporcujeme na 6 kousků, které prošpikujeme Na tento základ naskládáme osolené kousky bažanta,
Bažanta vykucháme, dobře omyjeme zvenku i zevnitř, Změklého bažanta vyjmeme a rozkrájíme na porce, ty