Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
1 h 5 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Srnčí játra naložíme na několik hodin do mléka, může Potom játra omyjeme a nakrájíme na plátky.
Připravená játra, odleželá 2 hodiny v kysaném mléce Dusíme doměkka a nakonec játra osolíme.
Připravená játra odleželá v kysaném mléce omyjeme a Jakmile jsou játra měkká, podáváme je s válečkem bylinkového
Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme hodinu marinovat. Potom je z marinády vyjmeme a
Nejprve nakrájíme srnčí maso na asi centimetrové nudličky na pánvi rozpálíme olej a prudce na něm nudličky srnčího
Maso nakrájíme, smícháme s kořením a zalijeme převařeným octem, necháme přes noc marinovat. Na oleji
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
Maso opláchneme, obalíme slatinou a necháme cca hodinu uležet. Na části tuku osmažíme kořenovou zeleninu