Prémiový obsah
★★★
10.8K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, zelenou papriku nakrájenou
Zeleninu si nakrájíme na malé kousky. Ve 2 l hrnci rozehřejeme sádlo, zpěníme cibulku, česnek a osolíme
Drůbeží játra orestujeme a podle chuti osolíme. Přidáme nakrájenou papriku a cibuli. Nakonec přidáme
Nakrájenou cibuli zapěníme na sádle, přidáme očištěné, nakrájené houby, osolíme a přikryté dusíme. Během
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme klobásku nakrájenou na kolečka, zelenou papriku nakrájenou
Cibulku nakrájíme na kostečky a osmažíme na oleji a přidáme nakrájené papriky. Necháme dusit asi 15 minut