Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Na pánvi na rozpáleném oleji závitky ze všech stran Troubu vyhřejeme na 200 °C, vložíme do ní závitky a
V pekáči rozehřejeme zbývající máslo a závitky na něm Závitky vyjmeme a uchováme horké.
Nejprve nakrájíme srnčí maso na asi centimetrové nudličky na pánvi rozpálíme olej a prudce na něm nudličky srnčího
Maso opláchneme, obalíme slatinou a necháme cca hodinu uležet. Na části tuku osmažíme kořenovou zeleninu
Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme hodinu marinovat. Potom je z marinády vyjmeme a
Máslo umícháme s cukrem, přidáme žloutky, vanilkový cukr, skořici, změklou čokoládu, kakao a s tuhým
Maso nakrájíme, smícháme s kořením a zalijeme převařeným octem, necháme přes noc marinovat. Na oleji