Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
rozdělíme do misek nebo do skleněných pohárů, zalijeme želé Želé připravíme podle návodu na sáčku s použitím uvedených
Formu, ve které budeme paštiku zapékat (můžeme použít Po vychladnutí paštiku vyklopíme z formy, nakrájíme
Zvěřinový ořez i bůček nakrájíme na kostky a dáme do
do formičky a zaljeme asi 3 lžícemi rozpuštěného vinného želé.
opatrně po lžících nalijte rovnoměrně do mističek na paštiku Připravené paštiky dejte do lednice a nechte 4 hodiny
Takto připravenou paštiku vložte do větší nádoby s Vychladlou paštiku nakrájejte na plátky a podávejte
Pokud chceme mít paštiku obzvláště jemnou, můžeme maso Paštiku necháme ve formě vychladnout.
Ve vařící vodě krátce spařte broskve, pak vložte do mísy s ledem a odstraňte z nich slupku. V misce
Nejprve si připravíme želé - želatinu připravíme dle Poté připravíme paštiku: na oleji osmahneme cibuli,
předchozí straně) podložte formu pečicím papírem – paštika
rozdělte do mělčích misek nebo skleniček a zalijte vinným želé a nechte ztuhnout.Pokud víno projde varem, přijdete