3.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
slaniny dáme do pekáče, přidáme šalotku, kořenovou zeleninu
Cuketu, mrkev a batát nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme prolisované stroužky česneku, na jemno
Hřbety provázkem po dvou kusech svážeme, přidáme snítky
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Z každého druhu zeleniny odebereme cca 1/3 a odložíme
Cibuli, brambory, petržel, celer a mrkev oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno, brambory, mrkev, celer a
do výpeku přidáme očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninu
Kořenovou zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na Kořenovou zeleninu orestujeme na másle, osolíme, přidáme
Očištěné a odblaněné maso rozkrojte na osm asi 5cm kousků. Olej rozehřejte v pánvi a maso na něm ze všech
Jablka naplníme mandarinkami, položíme mezi ně zaječí Zaječí pečínku při podáváním přeléváme dochucenou šťávou
předem pečte proto, aby tolik neobarvila ostatní zeleninu Zeleninu nepodlévejte, nechcete, aby se začala dusit