Prémiový obsah
★★★
23.5K čtenářů
3 h
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Mezitím si kančí maso očistíme, omyjeme a osušíme. Poté slaninou prošpikujeme maso, osolíme ho a opečeme
hrnci rozehřejeme sádlo, zpěníme cibuli, přidáme maso Pak maso osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, nové
Vložíme zpět medailonky masa, přilejeme vývar a přidáme Jakmile je maso měkké vyjmeme sáček s kořením a omáčku
Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Vhodíme kostky masa, přidáme cukr a maso ze všech stran
Maso pokrájíme na kostky, ochutíme solí, pepřem, přidáme Když je maso měkké, vyndáme kuličky a listy koření,
Maso naložíme alespoň na hodinu do vína smíchaného Hotové maso podáváme s vařenými fazolkami a bramborem
Maso očistíme, omyjeme, osušíme lehce do papírových Pak maso zaprášíme mletou paprikou, přidáme bobkový